[rev_slider detachering]

Onderhoud

Seizoensonderhoud

Het vaarseizoen is voor reders de drukste periode van het jaar. De werkzaamheden op kantoor, de bevoorrading en het varen van uw evenementen eisen uw constante aandacht. Zaken als regulier scheepsonderhoud, het schoonhouden van de boot en het checken van de accu’s schieten er tijdens de piekdrukte wel eens bij in. MarineFlex wilt u graag ontzorgen. Op vaste of juist oproep basis. Wij zijn u graag van dienst. Bel voor een verkennend gesprek en een inventarisatie van u specifieke seizoensonderhoud.

Storingsdienst

Voor last minute technische problemen beschikt Marine Flex over een storingsdienst. In overleg komen wij of een van onze partners op locatie om zo mogelijk de storing te verhelpen.

Winter

Gedurende de winter gaan de schepen in winterslaap. Deze periode is bij uitstek geschikt om het schip grondig voor te bereiden op de drukte van het komende seizoen. Technisch onderhoud, Het opfrissen van het lakwerk of een complete refit. Marineflex & partners pakken elke klus aan. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Winterstalling

Ook het laten overwinteren van uw schip kan bij Marine Flex. Voor zowel kleine als grote schepen bieden wij winterstalling. De winterstalling is tevens mogelijk in combinatie met onderhoudswerk aan uw schip. Zo is uw boot volledig gereed voor een nieuw seizoen in het water.

Neem voor meer informatie direct contact op met 06- 39061508

[rev_slider Carrousel]

Actief in Amsterdam & omstreken

Contact

Voor meer vragen over werken met of voor Marine Flex, opleidingsmogelijkheden, evenementen, offertes of aanvullende informatie over onze vier primaire diensten kunt u info@marineflex.nl mailen of het onderstaande contactformulier invullen.