[rev_slider detachering]

Consultancy

Advies op maat

Geen beginnend reder, maar wel opzoek naar advies over bedrijfsvoering, hospitality of onderhoud? Wij staan voor u klaar. Marine Flex streeft ernaar om oplossingen te bieden voor elk probleem. Wij staan ons mannetje op de gebieden van scheepsonderhoud, bedrijfsvoering, hospitality en horeca. Een allround dienstverlener voor de rondvaart.
Vragen? Bel ons gerust voor een open dialoog over u probleem.

Starterspakket voor rederijen

Het is zover, de keus is gemaakt en wellicht zelfs het bedrijf al opgericht. Je eigen rederij en vermoedelijk dus ook je eerste schip. Marine Flex is bekend met de kinderziektes van deze bedrijfsvorm. Wij zijn als geen ander in staat om je te helpen bij het operationeel lopend maken van je zaak. Denk aan advies, facilitering en training op het gebied van de juiste kassa systemen, het bijhouden van je stock en het succesvol promoten en verkopen van je onboard drank en catering assortiment.

Er is misschien wel geen bedrijfsvorm zo bewerkelijk als het redersschap. Schepen vergen constante aandacht en de regels en wetgevingen zijn onderhevig aan een veelvoud aan wijzigingen. Marine Flex kan en wil u ontzorgen op dit gebied. Onderhoudsschema’s voor uw schip? Advies op het gebied van elektrisch varen? Of begeleiding bij het verkrijgen van een vergunning? Wij bieden een allround service waarbij we u, als beginnend reder, in het kersverse zadel van u eigen schip helpen.

[rev_slider Carrousel]

Actief in Amsterdam & omstreken

Contact

Voor meer vragen over werken met of voor Marine Flex, opleidingsmogelijkheden, evenementen, offertes of aanvullende informatie over onze vier primaire diensten kunt u info@marineflex.nl mailen of het onderstaande contactformulier invullen.