[rev_slider Evenementen]

De Amsterdamse Grachten

Prive tour:

Een betoverende cruise door de grachten van Amsterdam met een select gezelschap. Beleef Amsterdam op de enige juiste manier, vanaf het water.

Last minutes:

De zon schijnt en er moet gevaren worden. Geen probleem, wij snappen je. Geef ons een belletje en we regelen het voor je.

Evenementen:

Reden voor een feestje? Zakelijk of particulier, Marine Flex zet het graag voor je neer. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor een offerte op maat.

Unieke evenementen

Dagtochten:

Jullie willen er even helemaal uit. Een andere setting zodat iedereen met een frisse blik en een duidelijke focus de zaak weer in stapt. Het antwoord is dichterbij dan je denkt. Via Marine Flex stapt u aanboord van de mooiste en comfortabelste (zeil)schepen van Nederland. Een uniek bedrijfsevenement met een ambachtelijk tintje. Zeilen is teamwork en varen geeft ontspanning.

Meerdaagse evenementen:

Weekendje weg? Op avontuur in eigen land? Nederland is een waterland. Stap aan boord en verken met uw schipper de meest idyllische plekje van ons kleine landje. Avontuur, ontspanning even terug naar de basis. Op een schip ben je verder van huis.

[rev_slider Carrousel]

Actief in Amsterdam & Omstreken

Contact

Voor meer vragen over werken met of voor Marine Flex, opleidingsmogelijkheden, evenementen, offertes of aanvullende informatie over onze vier primaire diensten kunt u info@marineflex.nl mailen of het onderstaande contactformulier invullen.